Societat
Dilluns, 29 Abril 2013

Milers de persones visiten Fira Q Balaguer

 

Satisfacció entre expositors i organitzadors de Fira Q de Balaguer per la bona acollida que ha tingut el certamen entre el públic. Malgrat que el temps no ha acompanyat, han estat milers les persones que han passejat pel recinte firal i han gaudit i degustat els productes que oferien els prop de 150 expositors.

[+] Ampliar

Societat
Divendres, 26 Abril 2013

Parlem de Fira Q amb l'alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé

Entrevista a Josep Maria Roigé sobre la Fira Q

Fira Q Balaguer serà l’escenari de la presentació demà del nou logotip i aplicació per a mòbils de Balaguer. Dos elements que, segons l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, contribuiran a renovar la imatge de la ciutat, un canvi imprescindible per posicionar-nos com a pol d’atracció turística, econòmica, cultural o esportiva.

[+] Ampliar

Societat
Dimecres, 24 Abril 2013

Participants en el programa Voluntariat per la llengua celebren Sant Jordi amb una caminada i una lectura de poemes

El Servei Comarcal de Català de la Noguera, del Centre de Normalització Lingüística de Lleida, va organitzar una trobada entre els participants del programa Voluntariat per la llengua. El 13 d'abril, emmarcada dins de les activitats de Sant Jordi que es duien a  terme a la ciutat, els voluntaris i aprenents de Balaguer van trobar-se per fer una caminada des del centre de la ciutat fins al Monestir de les Franqueses.

[+] Ampliar

Societat
Divendres, 19 Abril 2013

Balaguer presenta la nova edició de Fira Q

Balaguer acollirà els propers 27 i 28 d’abril una nova edició de Fira Q. Un certamen que vol esdevenir el gran aparador dels productes i serveis de qualitat que ofereix la ciutat i la demarcació de Lleida. 

[+] AmpliarSocietat
Dijous, 18 Abril 2013

Gran èxit del sopar maridatge de Cal Xirricló amb els cellers Batlliu, Comunica i Trio Infernal

 

El passat dimecres dia 17 d'abril, Cal Xirricló va oferir conjuntament amb els cellers Batlliu, Comunica i Trio Infernal, un nou sopar maridatge en el que en van pendre part una trentena de comensals. Els assistents al sopar van poder degustar un menú de cinc vins (tres blancs i dos negres) i cinc plats elaborats especialment per a l'ocasió: Paisatge submarí de navalles i algues, Tàrtar d'entrecot de bou fumat i tòfona, Bacallà a la brasa amb cremós de carxofa i espàrrecs de marge, Colomí a baixa temperatura amb arròs de maduixes i roses i de postre, un Ou ferrat dolç amb la seva guarnició.

[+] Ampliar

Societat
Dimecres, 17 Abril 2013

El balaguerí Arnau Torrente guanya el concurs de disseny del cartell de la Festa Major de Tàrrega

La Festa Major de Maig de Tàrrega ja té cartell corresponent a l’edició d’enguany. El Consell Municipal de Cultura ha escollit el disseny del balaguerí Arnau Torrente Capdevila, estudiant de gràfica publicitària.

[+] Ampliar

Societat
Dilluns, 15 Abril 2013

La Marató de Sang de Balaguer supera el rècord de l'any passat amb 365 donacions

Tres-centes seixanta-cinc persones es van acostar a l’Ajuntament de Balaguer per donar sang durant la Marató celebrada aquest passat dissabte 13 d’abril de 2013, de 10 del matí a 10 del vespre, a Balaguer. D’aquestes 365 donacions, 318 es van fer efectives i la resta, 47 en total, varen ser oferiments de persones que en aquell moment no varen poder donar sang. Cal destacar que 87 persones que no havien donat mai sang es van iniciar en la donació en aquesta Marató.

[+] Ampliar

Societat
Dilluns, 15 Abril 2013

Balaguer crea una àrea verda a l’entorn de l’antiga Cros

L’Ajuntament de Balaguer converteix en àrea verda el solar municipal ubicat a la cruïlla dels carrers Noguera Pallaresa, Cervera i Tarragona. Es tracta d’un solar, fins ara totalment erm, i ubicat a l’entorn de l’antiga Cros.

[+] Ampliar

Patrocinadors:

2

Col·laboradors: