Política
Dilluns, 02 Juliol 2012

L'expresident Jordi Pujol visita Balaguer per presentar les seves memòries

 

Balaguer Televisió va poder parlar el passat dissabte amb l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol que va visitar Balaguer per presentar el tercer volum de les seves Memòries.

[+] Ampliar

Política
Dijous, 28 Juny 2012

L'equip de govern valora el seu primer any al capdavant de l'Ajuntament de Balaguer

L'equip de govern de l'Ajuntament de Balaguer va fer balanç ahir del primer any de govern i va explicar el seu projecte de futur en un acte amb la premsa. Posteriorment també es va fer davant de la ciutadania.

Política
Divendres, 01 Juny 2012

El Ple de Balaguer acorda la cessió d’ús del terreny de l’antiga Inpacsa per al nou centre sociosanitari

 

El ple de Balaguer va acordar ahir a la nit iniciar els tràmits per tal de cedir l’ús del terreny municipal situat a la zona de l’antiga Inpacsa a l’empresa promotora que construïrà el futur centre sociosanitari en substitució de l’Hospital Jaume d’Urgell. Aquest acord permetrà que l’empresa pugui començar a treballar en el projecte per al trasllat de les instal·lacions en un centre més modern i amb millor equipament.

[+] Ampliar

Política
Dimecres, 23 Maig 2012

ERC fa balanç de l'últim any en un dinar amb la premsa

 

Aquest migdia, en un dinar amb la premsa, el grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a Balaguer ha fet balanç d’aquest últim any de legislatura. Els seus dos regidors a l’Ajuntament , Jaume Canal i Jordi Ignasi Vidal, han repassat les accions dutes a terme pel govern en aquest últim any que ja es recollien el el pacte d’investidura a la vegada que  també han explicat la línia a seguir i els assumptes pendents de cara a l’any vinent.

 Política
Dimecres, 23 Maig 2012

Convergència i Unió de Balaguer posa en marxa la iniciativa “Fem un cafè amb l’alcalde”

 

El grup municipal de Convergència i Unió a Balaguer inicia avui dimecres 23 de maig la iniciativa "Fem un cafè amb l'alcalde". Consistirà en un col·loqui obert sobre el projecte de ciutat. Hi participaran l'alcalde Josep Maria Roigé i els diferents regidors de CiU. La iniciativa té l'objectiu de fer més transparent i més propera l'acció de l'equip de govern. L'alcalde i els regidors parlaran d'una manera distesa sobre els temes que puguin preocupar als ciutadans i els assistents podran participar i plantejar les seves inquietuds.

El cafè tindrà lloc el tercer dimecres de cada mes a 2/4 de 8 del vespre a la seu de Convergència a la Plaça del Mercadal, 45.

 

Política
Divendres, 18 Maig 2012

El Conseller d'Interior, Felip Puig, assisteix a la constitució de la Junta Local de Seguretat de Balaguer

Aquest matí s’ha constituït la Junta Local de Seguretat de Balaguer, en una trobada que ha tingut lloc a l’Ajuntament de la ciutat i on hi ha assistit Felip Puig, Conseller d’Interior, Josep Maria Roigé, Alcalde de Balaguer, Ramón Farré, delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Miquel Vendrell, Regidor de Seguretat i els representants dels diferents cossos de seguretat de la zona.

[+] Ampliar

Política
Dijous, 10 Maig 2012

Es paralitzarà temporalment la construcció dels nous jutjats de Balaguer

La construcció dels nous jutjats de Balaguer es paralitzarà temporalment segons ha confirmat aquest matí l’alcade de la ciutat, Josep Maria Roigé, degut als ajustos pressupostaris que ha hagut de dur a terme el govern de la Generalitat. Roigé ha destacat que té el compromís de la Consellera de Justícia de que les obres es reactivaran tant bon punt sigui possible.

[+] Ampliar

Política
Divendres, 27 Abril 2012

El ple de Balaguer aprova el Pla Director del Castell Formós i es dóna llum verda a una modificació de crèdit per a ampliar el cementiri nou

El ple de Balaguer va aprovar ahir per unanimitat el Pla Director del Castell Formós. Un pla que, segons va explicar Guifré Ricart, Regidor d’Urbanisme, té com a objectiu marcar les línies per aconseguir restaurar el Castell Formós. D’aquesta manera, es busca que qualsevol inversió que es faci al recinte, sigui en bé d’aquest objectiu. Segons Ricart, en el pla director s’han marcat 6 zones d’actuació i destaca que no compromet a l’Ajuntament ni en terminis ni en inversió.

[+] Ampliar

Patrocinadors:

Col·laboradors: